Hou van je lichaam, verlies je lovehandles

Klaar om je love handles kwijt te raken? Pro-trainer Brooke Geffre kwam langs om ons een geweldige, eenvoudige training te geven die je core in brand zal steken en je zal helpen die love handles kwijt te raken! Laten we gaan!

Training: verlies je lovehandles
Muffin top, love handles, of hoe je ze ook wilt noemen, mensen verachten meestal het overtollige vet aan de zijkanten van hun lichaam omdat het zo moeilijk te verwijderen is.

Lichaamsbeweging helpt niet alleen uw lichaam vorm te geven, maar ook uw dieet. Het gezegde “buikspieren worden gemaakt in de keuken” is zeer nauwkeurig – vooral als het gaat om hardnekkige gebieden zoals je lovehandles, maar oefening vergroot de kans om ze voorgoed te elimineren.

Hieronder staan vijf oefeningen die worden aanbevolen door de Orangetheory Fitnesstrainer, Brooke Geffre, om je love handles voor eens en voor altijd te verbranden.

Zijplankcrunch
Love Your Body, Lose Your Love Handles zijplankcrunch

Planken zijn je beste vriend, maar niet je love handles!

Begin op je rechterelleboog met je middel ongeveer 30 cm boven de grond. Je rechtervoet moet iets voor je linker staan. Terwijl je je kern strak houdt, breng je je rechterknie naar je borst terwijl je knarst en je linkerelleboog ontmoet met de knie.

Je keert terug naar de plankpositie nadat je dit een keer hebt gedaan. Het wordt aanbevolen om drie sets van 10 tot 12 herhalingen aan elke kant te doen.

Knie laten vallen
Love Your Body, Lose Your Love Handles knieval

Om met deze oefening te beginnen, moet je je mentaal voorbereiden vanwege het branderig gevoel dat je na de eerste 15 seconden zult voelen!

Ga plat op de grond liggen met je armen langs je lichaam gespreid. Plaats een medicijnbal die een comfortabel gewicht voor u is tussen uw benen. Terwijl je je benen van de vloer tilt in een tafelbladpositie, laat je je knieën naar één kant zakken, terwijl je zoveel mogelijk van je rug op de grond houdt.

Je verplaatst dan je benen naar de andere kant en herhaalt deze beweging. Deze oefening traint je onderbuikspieren, lovehandles en binnenkant van de dijen. Het wordt aanbevolen om drie sets van 10 tot 12 herhalingen te doen.

Brug
Love Your Body, Lose Your Love Handles-brug

Een brug is een geweldige oefening die niet alleen gericht is op je lovehandles, maar ook op je buik- en bilspieren.

Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de grond. Hef je heupen van de grond, pauzeer bovenaan en laat je lichaam langzaam weer op de grond zakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *